Как да работим от дома – 5 практични съвета

Вероятно голяма част от вас ще преминат към работа от дома за идния месец. Ето няколко практични съвета от нас за по-голяма ефективност и лесно справяне с необичайната ситуация.

1. Оформете свой работен кът у дома

Работното място у дома е ключово. Дали имате бюро в хола или спалнята, дали ще приспособите на масата в кухнята – нужно ви е. Добре е да имате удобен стол. И да съобразите, че е възможно да се наложи видео конферентна връзка – тествайте какво ще виждат колегите ви онлайн.

2. Създайте си строг работен график

Добре е да се движите по график, да правите почивки, да се концентрирате
без социални канали и други по време на работа. Ставайте и се
раздвижвайте от време на време.

3. Подредете удобно за работа

Ако е нужно – пристъпете към разместване. Създайте си уют като оставите не само място за клавиатура и компютър, но и за цвете, моливи или тефтер – каквото използвате и ви мотивира.

4. Преобличайте се като за работа

Не работете по пижама. Сутрин се облечете като за излизане или поне не стойте по бельо или пижама, докато работите. Това ще приведе ума ви в работен режим и ще ви улесни.

5. Помолете за спокойствие

Ако имате семейство и деца и апартаментът ви не е голям – трябва да се намери добра формула да се редувате или имате програма, за да може да имате спокойствие за работа.

Разбира се – ако моментът Ви за нов дом е дошъл – ние от Имоти Доверие с радост сме на линия да помагаме в намирането му! Обадете ни се още сега!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *