Как да прекараме един забавен и ползотворен ден у дома?

Днес Ви предлагаме няколко прекрасни идеи как се забавлявате у дома и едновременно с това да сте продуктивни. 🙂

Уютно с книга в ръка

Откога не сте отделяли време за себе си за почивка в приятната компания на хубава книга? Сега е моментът да го направите. Тук Ви даваме идеи как да си направите уютен кът за четене у дома. Не знаете кое заглавие би Ви допаднало? Няма проблем – тук ще намерите няколко от нашите най-любими книги. Четенето не може без съпътстваща напитка или закуска. Кое е Вашето любимо – горещ шоколад или пък ментов чай? Защо не и домашно приготвени бисквити или соленки?

Пробвайте нова рецепта

И като заговорихме за храна, защо да не пробваме да приготвим нещо ново? Това е и чудесен повод да научим и децата покрай нас да могат да правят нещо вкусно за похапване. Не е задължително да е някоя твърде сложна рецепта. Много от най-хубавите неща за ядене са всъщност супер лесни за приготвяне. Например чийзкейк или картофени палачинки.

Да поиграем на настолни игри!

Кой е най-верният ни помощник в борбата със скуката? Настолните игри естествено! Извадете от шкафа Не се сърди човече, картите на Dixit или пък Скрабъл. За да има повече състезателен дух у участниците, записвайте резултатът на всеки във временно класиране от всички игри, които играете.

Да направим пролетно почистване

Да съчетаем полезното с приятното, за да сме максимално удовлетворени в края на деня. Миналата седмица Ви дадохме няколко полезни съвета как да направите пролетното почистване максимално продуктивно и ангажиращо са всеки член на семейството. Да запретнем ръкави!

Да сме през деня у дома е възможност да прекараме приятно време с близките и да свършим много полезни неща. Не забравяйте, че винаги можете да разчитате на Имоти Доверие в търсенето на нов дом. Обадете ни се още днес!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *