Лятно обновяване на дома

Ето, че лятото чука на вратата. А с идването на горещите слънчеви лъчи, идва и необходимостта от обновяване на дома. Време е да освободим мястото си и да го направим максимално уютно и приятно за топлите дни. Ето някои съвета от нас по темата.

“Зимната” посуда
Може би Ви звучи не толкова важно, но същевременно това е едно от основните неща при лятното обновяване дома. Приберете коледните чаши и чинии, заменете зимните покривки с пролетни. Заложете на свежите и бледи цветове и със сигурност ще усетите усмивката на топлото време!
Същото важи и за зимните декорации- свалете коледните ангелчета от полилея и онези малки лампички за коледната елха. Заменете ги с картини или платна с цветен мотив. Стикери за стена с морски мотиви, купички с миди, картини с летни пейзажи- добре дошли са!

Лятно обновяване на дома

Сухи/изкуствени цветя и спрели часовници
Преместете хербария от дома в албума за изсъхнали цветя. Заместете ги със свежи букети. Сухите събират само прах и не носят хубава енергия. Стенен часовник с летни мотиви можете да си измайсторите съвсем сами. Продават се чудесни плоскости, на които може да залепите или изрисувате всичко, което си пожелаете. След това само изписвате няколко цифри, купувате си часовников механизъм и…това е всичко!

Лятно обновяване на дома

Боядисайте в свежи цветове
Сега е моментът да преобразите помещенията си с бледи, нежни и слънчеви цветове. Освен, че избледнелият цвят на стените не е привлекателен за окото, той също гони уюта от дома. Времето е напълно подходящо да заложите на свежите цветове- бледо розово, жълно и синьо, бонбонено оранжево или дори бледо зелено. Нека дома Ви заживее отново!

Лятно обновяване на дома

Изхвърлете всичко ненужно!
Учебници и тетрадки от изминалата учебна година на децата, вестници, брошури и списания, както и счупени фигурки, чаши и вази- освободете се от всичко това. Сега е времето и да освободите гардероба си: направете място за летните дрехи, изперете и приберете зимните пуловери и суичъри. Не изхвърляйте старите си дрехи – можете да ги дарите на нуждаещи се или да се поинтересувате къде може да ги дадете за рециклиране.

За уюта и сигурността на Вашия дом се грижат специалистите от Имоти Доверие. Свържете се с нас, ние сме на Ваше разположение за всичко, което Ви интересува за дома и имота!

>Как да декорираме дома си през лятото? (opens in a new tab)”>Вижте също>>Как да декорираме дома си през лятото?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *