Как да си обзаведем лятна кухня?

обзавеждане на лятна кухня

Предимство е да разполагаме с кухня на открито в летните месеци. Най-вече защото в летните горещини е изключително неприятно да готвим над горещия котлон в затворено пространство. А с лятна кухня ще имаме възможност да се насладим на топлите летни нощи в компанията на семейство и приятели. Без значение дали имате средства или сте с по-ограничен бюджет, Имоти Доверие, Ви предлага полезни идеи как да опитимизирате лятната кухня вкъщи.

Нова скара

Старата, ръждива скара не върви ръка за ръка с приятно прекараното вечерно време навън в двора. Ако имате такава възможност, се обзаведете с нова скара и я поддържайте чиста през цялата година. Не е необходимо да похарчите много пари. Освен ако не планирате да изхранвате цял отбор по футбол, няма нужда моделът да е най-големият и най-мощен. Помислете какво още бихте искали да има в кухненската част – може би хладилник за напитките или пък машина за лед.

Допълнително обзавеждане

В случай, че вече разполагате с най-необходимото оборудване за кухня, е време да помислите за външни мебели. Ако планирате да прекарвате време навън често, помислете дали имате за целта хубава маса за хранене, както и удобни столове с подходящ вид. Запомнете, че няма значение колко ще похарчите за мебели – най-важното е да ги поддържате добре, за да са в добро състояние за по-дълго време. Трябва и да помислите предварително за наличие на свободно място вътре в къщата, където да приберете и покриете всички мебели след края на летния сезон.

Съчетайте удобството с личния стил

За Ваше удобство и на Вашето семейство и гости помислете за детайли като сянка, телевизор или музикална уредба. Най-лесният вариант за музикална техника за преносими Bluetooth колони. За лятно кино на открито в двора може да добавите и проектор и голям бял чаршаф за екран.

Вашата кухня на открито трябва да е Вашият уютен кът за релакс и забавление след работния ден, затова е важно да я направите възможно най-приятна. Можете да добавяте по всяко време всевъзможни подобрения – от светлинки из цялата градина, до пещ за правене на пици. Всичко зависи от Вас! А ние от Имоти Доверие сме винаги насреща да Ви помогнем да откриете Вашето жилище, което да превърнете в най-уютния дом! Свържете се с нас още днес!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *