Как да използваме Pinterest за творческо вдъхновение у дома?

Днес ще Ви разкажем повече за платформата Pinterest, която може да Ви е много полезна за вдъхновение и събиране на идеи в случай, че планирате промени в домашния интериор – без значение дали са малки или големи.

Pinterest представлява социална мрежа, която залага предимно на визуалното съдържание. Всеки може да се регистрира безплатно. Можете по ключови думи да търсите красиви изображения по най-различни зададени теми – пътуване, храна, мода, интериорен дизайн, направи си сам – всичко, което Ви хрумне. Когато си харесате изображение, можете да го добавите в любими на личния си профил, а ако искате да запазите няколко изображения с подобна тематика на едно място, можете да си направите албум (напр. Идеи за декорация), в който да ги запазвате.

Както вече стана ясно, можете да търсите идеи за подновяване на домашния интериор или за изцяло ново обзавеждане, цветове, декорация, полезни трикове и съвети. Тъй като на английски език излизат много повече резултати, Ви предлагаме списък от примерни ключови думи според това, което търсите – bathroom, living room, kitchen, bedroom, home decor, interior design, diy, dream home.

Разгледайте и запазете изображенията, които най-много са Ви допаднали. След това влезте в запазените от Вас изображения, определете какво най-много Ви харесва във всяко и бихте искали да добавите като елемент у дома. Съставете списък и планирайте как ще реализирате визията си за освежаване на интериора или обзавеждане, използвайки подбраните по Ваш вкус идеи от Pinterest.

Имоти Доверие е винаги на линия да помогне в търсенето на перфектния дом, в който бихте се чувствали най-комфортно. Обадете ни се още днес!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *