Как да визуализираме мечтания дом?

Търсенето на нов дом може да е нелека и доста продължителна задача. Понякога ни се струва, че все не попадаме на това, което търсим. А често проблемът идва от това, че не знаем точно към какво се стремим. Днес ще Ви разкажем как да изградите конкретна визия за перфектния дом, който най-много ще се радвате да имате.

Първото, което трябва да постигнете е яснота. Яснота за това какво не Ви харесва в сегашния дом – тясно ли е, създава ли някакъв вид дискомфорт, какво не Ви харесва в квартала, в съседите. Помислете за всичко възможно, което Ви пречи по някаква причина да се чувствате удовлетворени от настоящето си жилище. Важното в случая е не как изглежда дома, а как Ви кара да се чувствате. След това определете как искате да изглежда бъдещия дом, за да Ви носи удовлетворение. Можете да започнете, например, като напишете на лист хартия следното: Домът – уют, веранда, камина, голям двор, сигурност, уют, красота, спокойствие.

Следващото, което бихте могли да направите, е да направите т.нар. визуална дъска – на коркова дъска или друга повърхност, на която можете да закачате или залепяте неща, разпечатайте цветно снимки от Интернет на домове – отвътре и отвън – такива, които са Ви харесали най-много и бихте искали да намерите подобен дом за Вас. Миналата седмица Ви споделихме за приложението Pinterest, където можете да намерите подобни красиви изображения, които да Ви помогнат да придадете визуалност на мечтания дом.

Мечтите се сбъдват, а ние от Имоти Доверие можем да Ви помогнем да намерите Вашия мечтан дом. Обадете ни се още днес!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *