Как да декорираме за Коледа малък апартамент?

Предлагаме Ви няколко практични идеи как да накарате дома Ви да заблести по Коледа, дори и да живеете в по-малко пространство.

Украса с по-малък обем

Не намалявайте количеството коледна украса, а размера на орнаментите. Купете двойно по-малък венец, елха както и други елементи. Можете също така да сложите току-що посадени малки дръвчета в стандартни саксии върху бюрата и масите, като им закачите по една играчка за минималистичен и изчистен ефект.

Украса на входната врата

Измислете по-атрактивна и крещяща украса за входната врата. И при малките, и при големите апартаменти , вратата не е фактор за това доколко обемна може да е украсата, затова там имате пространство да се развихрите творчески. Запазете венеца за някоя от вътрешните врати и измислете нещо по-оригинално и правещо впечатление за входната врата тази година.

Използвайте белия цвят

Както знаем вече, белият цвят придава визуална илюзия за повече пространство. Вземете си например бяло изкуствено дръвче тази година. Така ще спестите едно пожертвано живо дърво и дневната ще изглежда по-авангардна.

Ние, екипът на Имоти Доверие, сме винаги на линия да Ви помогнем да намерите Вашия мечтан, уютен дом! Обадете ни се още днес!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *