4 идеи за Свети Валентин у дома

Предлагаме ви няколко лесни идеи как да покажете любовта си към най-близките на Свети Валентин, като същевременно се забавлявате.

Изявете се като майстор сладкар

Нищо не е по-трогателно от приготвянето на изискан десерт с партньора си. Нашите най-любими рецепти, които бихме препоръчали са:

  • Тирамису
  • Френска селска торта
  • Тарталети

Ако пък искате нещо по-лесно, потопете ягоди в течен шоколад, сложете ги в хладилника за поне един час и съчетайте с шампанско.

Играйте с децата

Настолните игри с децата у дома са едно от най-забавните, релаксиращи и енергизиращи занимания. Карти Уно, Не се сърди човече или Пикси – гарантирано ще прекарате качествено време у дома със семейството.

Обиколете света от вкъщи

В Интернет можете да намерите много музеи, предлагащи виртуална разходка. С Google Earth можете да обиколите някой град, които сте мечтали да видите. Свържете устройството си към по-голям екран, за да се насладите всички на виртуалното пътешествие. Друг начин да пътувате докато сте у дома е да приготвите традиционно ястие от някоя Ваша любима страна – италианско или френско, например.

Създайте изкуство заедно

Можете да създадете колаж от ваши снимки, да напишете стихотворение заедно или да извадите боите и платното и да нарисувате нещо.

Обичайте се и бъдете обичани! Екипът на Имоти Доверие Ви пожелава весело изкарване на празника! А ако сте в търсене на мечтания дом, сме на линия за консултация. Свържете се с нас!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *