Как да внесем пролетното настроение у дома?

С настъпването на любимия на много празник – Баба Марта, започва да се усеща и пролетното настроение навсякъде около нас. Природата и животните се пробуждат, дните стават по-дълги, по-топли и по-цветни. Всичко това лесно може да бъде пренесено и в нашия дом.

Цветове

Пролетта предполага свежест, цвят и позитивно настроение. Разнообразявайки пространството ни с по-ярки и различни цветове това може да бъде постигнато с минимални усилия. С обикновена замяна на земните или неутрални цветове, които имаме вкъщи, с цветното и веселото. Можем да сменим завивките, одеялата, декоративните възглавници или кърпите. Това цялостно ще промени настроението и вида на помещението към по-цветно и пролетно.

Разместване

Как да внесем пролетното настроение у дома 2

Пролетното време е време на промяна, светът около нас се променя и процъфтява отново, цялостната картина пред очите ни се изменя. Затова е перфектното време за разместване у дома. Лека промяна на местоположението на мебелите би донесло позитивното настроение на пролетта и би ни заредило положително, след като вече прекарваме времето си в леко обновено пространство. Също така това е точният момент да заменим някой стар мебел, от който отдавна искаме да се отървем.

Цветя

Как да внесем пролетното настроение у дома 3

Нищо не казва по-добре пролет от свеж букет с цветя. Пролетта носи ароматът им навсякъде, а свежи цветя у дома позволяват на пролетта да навлезе вкъщи. Не само ароматът им, но и красотата им, която украсява пространството ни зарежда с пролетно настроение и положителни нагласи за идващото по-топло време.

Украсяване

Как да внесем пролетното настроение у дома 4

Сезонното тематично украсяване отдавна не се отнася само за Коледните празници. Украси на пролетна тематика също са прекрасен начин да внесем красивото време отвън вътре в дома. Сушени цветя, свежи букети, декоративни цветя, ароматни пролетни свещи, цветни картини или дори цветен венец на входната врата. Пролетта ще зацарува у дома!

Екипът на Имоти Доверие Ви пожелава Честита Баба Марта! Ние сме винаги насреща при търсене на ново жилище – свържете се с нас още днес.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *