Как да внесем у дома позитивно настроение за Великден?

С наближаването на празника е време и да се заредим с добро настроение и позитивни мисли. По време на пандемия това може да се окаже трудно за много от нас, но независимо дали ще можем да се съберем с близките си или празничният обяд ще бъде споделен през екран, можем да направим някои малки стъпки, за да внесем хубавото настроение вкъщи.

Уютен аромат

Хората свързваме много неща именно с ароматите и те са нещо, което силно ни влияе. Затова можем да запалим ароматни свещи или още по-добрия вариант – да готвим. Уханието на вкусната храна,  изпълваща домът ни няма как да не ни зарадва. Типичният аромат на агнешко, зелена салата, домашен хляб или козунак казват „Великден”, както нищо друго.

Как да внесем позитивно настроение за Великден у дома? 1
източник: pexels.com

Украси

Обикновено Коледа е празникът, за който се подготвяме специално и украсяваме, но не пречи и за Великден да поставим и някоя друга декорация. Повече и конкретни идеи за украса може да намерите в предишната ни статия.

Как да внесем позитивно настроение за Великден у дома? 2
източник: pexels.com

 Светлина

Независимо от времето навън, нека разтворим пердетата, вдигнем щорите и пуснем всичката натурална светлина, която има отвън. Топлото слънце или дори релаксиращият звук на капките дъжд по прозорците могат да гарантират уют и топлина вкъщи. А от какво повече се нуждаем на Великден?

Как да внесем позитивно настроение за Великден у дома? 3
източник: unsplash.com

Приготовления за празника

Дори и да не чувствате празничното настроение, то дойде ли време за боядисването на яйцата, няма как да не се почувствате поне малко по-добре. Боядисването на яйцата може да се превърне в шарена забава, която несъмнено ще радва всички вкъщи.

Как да внесем позитивно настроение за Великден у дома? 4
източник: pexels.com

Екипът на Имоти Доверие Ви пожелава светли Великденски празници изпълнени с любов и щастие!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *