Време е да украсим за Великден!

Великден наближава и нямаме търпение да започнем с украсяването! Ако и Вие се чувствате по същият начин, но срещате трудности с това да измислите с точно какви декорации да освежите и приготвите дома си за Великденските празници, то днес ще Ви помогнем с няколко идеи за бързи и красиви украси.

Време е да украсим за Великден! 1
снимка: pexels.com

Орнаменти

Всякакви малки орнаментчета във форми на яйца, зайци или цветя биха помогнали за внасянето на празнично усещане в дома ни. Те могат бъдат фигурки – висящи, закачащи се или включително  преспапиета, гирлянди, декоративни лампички, както и  друга тематична декорация за кошничките с яйца и декоративна трева.

Време е да украсим за Великден! 2
снимка: pexels.com

Цветя

Нищо не казва пролет, както цветята, а Великден ни напомня, че сме в разгара на пролетния сезон. Затова може да поставите вази с живи цветя или различни комбинации от изкуствена цветя и друг тип украшения – в подкрепа на изкуствената украса – нея бихте могли да използвате и следващи години.

Време е да украсим за Великден! 3
снимка: unsplash.com

Украшение за врата

Цветна табелка с любимите образи на зайчета, яйца, цветя ще създава уютното празнично настроение още с влизането у дома. Освен табелка може да предпочетете и венец за врата – отново може да бъде истински или изкуствен, който би разкрасил пространството.

Време е да украсим за Великден! 4
снимка: unsplash.com

Свещи

Свещите обикновено свързване с коледната украса, но и по Великден намират приложение. Тематични ароматни свещи могат да създадат изключително уютно, задушевно и  приятно пространство, а освен това да послужат и за декорация. Можете да поберете обикновени или стилни свещи или да потърсите тематични за празника такива.

Време е да украсим за Великден! 5
снимка: pexels.com

Екипът на Имоти Доверие Ви пожелава приятни приготовления за идващият празник. Ние оставаме на разположение при нужда от съдействие за избиране на Вашият нов дом – потърсете ни!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *