Картички за новодомци

Преместването в нов дом е събитие, което винаги е съпътствано както с много вълнение и радост, така и с някои трудности и предизвикателства. Затова и когато най-накрая новодомците се установят, те желаят да отпразнуват тази стъпка със своите близки и приятели. Ако скоро Ви предстои да споделите такъв прекрасен момент с ваши любими хора, то ние сме насреща да Ви предложим няколко идеи за картички, с които да зарадвате новодомците.

Картички за новодомци 1
Източник: pexels.com

Картичката – традиционна или с туист

Традиция е всеки подарък да бъде съпътстван с картичка с благопожелания. Типичната картичка е купена от магазина, надписана и подарена, като е чудесно допълнение към подаръка, който е подбран с много внимание и любов. Но нека бъдем реалисти – подобни картички винаги се губят в суматохата, а и често остават на заден план от подаръка. За да гарантирате, че картичката и пожеланието ще бъдат прочетени и оценени, то ние Ви предлагаме да подарите малко по-различна и модерна картичка. Ето и някои от вариантите:

Картички за новодомци 2
Източник: pexels.com

3D картичка

Много интересна и грабваща вниманието, 3D картичката няма как да остане незабелязана! Този вид картички обикновено са по-обемисти, като това обещава, че няма да бъдат загубени, а и са толкова красиви, че много често новодомците решават да ги включат в интериорния дизайн. Затова и през последните години стават толкова предпочитани – не само заради красотата, а и заради това, че остават видимо напомняне за Вас и хубавия споделен момент.

Картички за новодомци 3
Източник: pexels.com

Ръчно изработени картички

Такива вече можете да намерите навсякъде, просто трябва да се обърнете към артистите от малките ателиета за ръчно изработени подаръци. Те предлагат чудесни картички, които са изработени с внимание към детайла, много красиви и оригинални. Така не само ще зарадвате новодомците, но и ще подкрепите някой малък бизнес.

Картички за новодомци 4
Източник: pexels.com

Една нетрадиционна картичка

Чудите се какво ли имаме предвид? Е, предлагаме Ви един доста нетрадиционен вариант на картичката, който много рядко бихте срещнали – картичка под формата на бутилка вино! Като чест подарък за нов дом, много хора подбират някоя скъпа бутилка вино, но защо такъв чудесен подарък да бъде поднесен по обикновен начин? Напишете своите благопожелания на самата бутилка – така не само подаръкът ще бъде изпипан до детайл, а и ще остави впечатление на получателите. Ако не сте сигурни, че можете да се справите сами, то в гореспоменатите ателиета често се предлагат различни видове бутилки вино, които се украсяват по поръчка.

Картички за новодомци 5
Източник: pexels.com

Може да прочетете още:

Как се надписва картичка с пожелания за нова къща

Подаръци за нов дом

Ние от Имоти Доверие Ви пожелаваме слънчево лято! Екипът ни винаги е насреща при нежда от съвет или консултация. Очакваме Ви!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *