Рожден ден у дома – съвети и идеи

Рожденият ден е един от най-важните празници, тъй като отбелязва края и началото на една нова година за всеки от нас. Това е време, когато да отпразнуваме както хубавите, така и лошите изминали моменти и да си дадем весел старт за приключенията и предизвикателствата, които ни очакват през следващата година. Но признайте си, че и Вие сте изпадали в тази ситуация – рожденият Ви ден е утре или дори днес, а все още не знаете как да го отпразнувате. За да Ви спестим чуденето, то Ви предлагаме един лесен, но и забавен вариант – отпразнувайте го у дома! Това, че оставате вкъщи за празника, не трябва автоматично да означава, че няма да си прекарате чудесно с близките за Вас хора. Ние сме насреща, за да Ви дадем както идеи, така и няколко полезни съвета.

Рожден ден у дома – съвети и идеи 1
Източник: pexels.com

Тематично парти

Дали става въпрос за рожден ден на дете, тийнейджър или възрастен, то тематичното парти у дома е винаги страхотна идея! А ако си мислете, че сте минали възрастта за подобно празненство, то си помислете отново. Тематичното парти ще разчупи иначе обикновеното събиране, като го направи по-интересно и забавно. Вие избирате темата – дали ще е Гетсби или караоке парти, а защо не и кулинарно парти – възможностите са безкрайни! Само трябва да развихрите въображението си и да подходите с ентусиазъм.

Рожден ден у дома – съвети и идеи 2
Източник: pexels.com

Направете си украса

За да си гарантирате чудесно изкарване на празника у дома, то е необходимо да раздвижите обстановката, а за това дори не са Ви нужни много средства. Купете балони, гирлянди, лампички или каквото друго Ви хрумне и използвайте креативността си. Ако сте избрали тематично парти, то подберете подходящата украса. Предлагаме Ви да си направите фото стена, където можете да се снимате с гостите, като така ще запазите чудесния спомен. Не е необходимо много – просто внесете част от празничното настроение и в декора. В интернет има множество идеи как сами да си направите украса с подръчни материали, които може да използвате. А дори можете да запазите украсата за следващи партита!

Рожден ден у дома – съвети и идеи 3
Източник: pexels.com

Храната и напитките

Организирането на храната е въпрос на лично предпочитание. Ако обичате да готвите, то можете да развихрите кулинарните си умения и да сготвите чудесни ястия, а и кой не обича домашно приготвена храна? Ако пък сте от тези, които не обичат да прекарват време в кухнята, то пицата е винаги вкусен и удобен вариант. А защо дори да не си направите италианско тематично парти, където сервирането на пица и сладолед е напълно оправдано? Безалкохолните напитки, снаксовете и ядките винаги са задължителни, така че отиде до магазина и напълнете количката. А ако търсите нещо по-различно, то защо не си направите кулинарно парти и не сготвите заедно с приятели? Всичко, което правим заедно е винаги по-забавно, а така ще сте сигурни, че за всеки ще има храна според предпочитанията му.

Рожден ден у дома – съвети и идеи 4
Източник: pexels.com

Партито свърши – и сега какво?

Един от недостатъците на празнуването у дома е последващото почистване на сутринта, това не можем да го отречем. Но и тази задача не е съвсем непосилна. За да си спестите част от почистващите задачи, то Ви предлагаме да използвате чаши и чинии за еднократна употреба. Те са удобен вариант, тъй като няма да е необходимо да прекарате часове на мивката, а и красивите Ви комплекти ще останат непокътнати, тъй като знаем как по невнимание се случва да се счупи чаша или чиния. След като сте си спестили една от най-времеемките задачи, то остава да хванете метлата и прахосмукачката, и за нула време апартаментът ви ще се върне в нормалното си състояние. Винаги можете да помолите и приятел за помощ. Не позволявайте на мисълта за почистването да Ви спре да си прекарете един незабравим празник!

Рожден ден у дома – съвети и идеи 5
Източник: pexels.com

Ние от Имоти Доверие Ви пожелаваме щастливо лято! Екипът ни винаги е насреща при търсенето на нов дом или при нужда от съвети и консултация. Очакваме Ви!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *