Пожелания за новодомци

Попадали ли сте в следната ситуация – Ваши приятели са се насели в новия си дом и Ви канят да отпразнувате събитието заедно? За да ги уважите, вече сте им купили страхотен подарък, подготвили сте картичката и остава само да я надпишете с Вашите най-искрени благопожелания, но все го отлагате, тъй като или нямате време, или креативна енергия. Но ето, че идва въпросното събитие и вие вече сте на вратата с подаръка в ръка, и се сещате…не сте надписали картичката! Грабвате химикалка, отваряте я и…не Ви хрумва нищо?! Да, и ние сме попадали в подобна ситуация и знаем колко е напрегнато, затова и сме насреща с няколко идеи за пожелания за новодомци, за да Ви улесним в начинанието!

Пожелания за новодомци 1
Източник: pexels.com

Традиционни пожелания

За повод като закупуване и нанасяне в нов дом най-често пожелаваме спокойствие и семеен уют, къща пълна с радост и споделени щастливи моменти. При надписването няма правила, просто бъдете искрени! Но ако все пак изпитвате затруднение, то ето няколко идеи, които можете да използвате:

Нека щастието ви почука на вратата и остане до края. С пожелания за всичко най-хубаво в новия ви дом.

Една от твоите мечти да имаш дом се осъществи. Нека здравето, щастието и благоденствието да не излизат от тази къща!

Шеговити пожелания

Както казахме – правилата тук отсъстват! Затова, ако новодомците са Ваши близки приятели, които познавате добре, то шеговитото пожелание е най-подходящо. Важното е да се посмеете заедно и да отбележите момента подобаващо! И разбира се, ако нищо не Ви хрумва, ето и нас на помощ:

Нова къща, нов късмет, римите от радост ще редиш, щом с кредит пак се уредиш!

Новата къща изисква много купони. А, а пожеланието от нас ли – тихи и спокойни съседи!

Браво за намирането на нелепо скъпо място за живеене.

Мъдри мисли

Ако все пак желаете да се придържате към нещо по-традиционно и установено при надписването на картичката, то използването на мъдра мисъл е винаги добра идея! Ето и нашите предложения:

Домът не се определя според изживяното в него време, а според изживяното в него щастие.

Скандинавска поговорка

С годините разбираш, че рано или късно ще настъпи момент, в който всичко, за което си се борил – кариера, власт, пари ще изгуби своето значение и за теб най-важното ще бъде да имаш уютен дом, вкусна вечеря и човек до теб, който знае в студените зимни вечери с колко лъжички захар пиеш чая си…

Неизвестен автор

Можете да прочетете още:

Картички за новодомци

Подаръци за нов дом

Ние от Имоти Доверие Ви пожелаваме усмихнато лято! Екипът ни винаги е насреща при нужда от консултация или съвет. Очакваме Ви!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *