Игрална стая в Холивудски стил

Кой не мечтае да живее в имение на милионер от Холивуд? Тези имоти привличат всекиго с лукса и красотата си, изпипани са до най-малкия детайл по изключително стилен начин. Но макар да не можем да си позволим имоти от този калибър, то можем да откраднем много от идеите, приложени в тези домове и за нашия дом. А какво ли имаме предвид? Защо да не превърнете една от стаите Ви в игрална зала, обзаведена по Холивудски стил? Надяваме се, че привлякохме Вашия интерес, защото сега ще Ви разкрием как да го направите.

Бар за коктейли

Каква по-добра идея от това да вградите барплот? Те са освен практичен начин да обособите мястото за напитки, но и много бързо ще стане любимото кътче на Вас и всички Ваши приятели. Той се превръща и в силен акцент на интериора, като може и да бъде причина за захващането едно ново хоби – да се научите да правите чудни коктейли! Ако нямате пространството или средствата да вградите барплот, то винаги може да изберете хладилник минибар, където да държите различни напитки, да обособите една висока маса, където ще забърквате магията и да сложите няколко високи бар стола. Не е толкова трудно, нали? А можете и да развихрите креативността си, като сложите лампички, различна украса, така че да обособите, че това е мястото за вълшебна отвара.

Голяма маса за бордни игри

За да имаме истинска игрална зала, то не ни трябва нищо повече от една голяма маса, няколко табуретки и забавни бордни игри. Неслучайно наблягаме на размера на масата, защото една по-голяма по размер маса ще бъде много по-удобна и ще можете да играете без притеснения, че играта ще се разпадне по средата на провеждането ѝ. Поставете няколко табуретки наоколо, а ако искате повече раздвижване, то можете да заложите на барбарони, които са и много удобни. За да придадете на стаята усещане за игрална зала, то може да инсталирате рафтове, където да поставите на дисплей Вашите бордни игри – може да добавите отново лампички, някакви плакати и постери, ако искате стаята да е обзаведена в подобен на игралните зали стил, за да придадете автентично усещане.

Онлайн игри

Ако пък сте фен на онлайн игрите или пък имате закупен плейстейшън, то ще имате нужда пространството да е организирано спрямо това Ви хоби. Един голям, мек и удобен диван със сигурност ще е изборът за Вас, защото така хем ще можете да съберете повече приятели, хем ще Ви е удобно. Може да поставите малки масички наоколо, където да слагате напитки и храна, за да са и наблизо, и да не Ви пречат. Осветлението в случая ще бъде от съществено значение за създаване на правилната атмосфера – можете да заложите на скрито осветление с LED лента и лампи или просто да инсталирате LED лунички – изберете това, което е по Ваш вкус!

Музиката – душата на забавлението

Не трябва да забравяте, че за създаването на приятна и забавна атмосфера, то музиката е ключова съставка. А за да допринесете към усещането за Холивуд, то можете да инсталирате високоговорители в стената или да закупите стоящ такъв. Ако имате възможност, то можете да инвестирате в безжичен високоговорител, който да може да възпроизвежда музика в повече от една стаи.

Още подобни теми можете да откриете тук:

Домашно кино – луксозно преживяване у дома

Спа изживяване в собствения ни дом – мисията възможна

За полезни идеи и съвети за избора на Вашия нов дом ние от Имоти Доверие сме винаги насреща. Свържете се с нас!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *