Защо хотелската стая е по-удобна от собственото ни жилище

hotel

Лятото е сезонът на отпуските, близките и далечни пътешествия. Тогава прекарваме най-много време в различни хотели. Има хора, които пътуват често в командировка, независимо от сезона. Замисляли ли сте се защо често хотелската стая/студио/апартамент е по-удобна от вашето собствено жилище? Ако размислите върху причините, можете да се опитате да подобрите вашето жилище.

1. Няма много мебели, в които да се спъваме. В стаите има само най-необходимото – легло, нощно шкафче, гардероб, писалищна маса, огледало, диван, холна маса, хладилник, стол или 2 кресла, закачалка.

2. Стилът на обзавеждането е неутрален – обикновено с ненатрапващи се цветове – бяло, бежово, светло зелено или синьо, в класическото черно и бяло. Понякога има ярък акцент, който да привлича внимание -цветни възглавници, ярко червена нощна лампа или „златни“ абажури. Вътрешният дизайн е подчинен на задачата – щом влезе вътре, човек да си почине от напрегнатия делови ден.

3. Чисто – камериерката почиства всеки ден. От гледна точка на психологията чистият и подреден дом успокоява ума и помага за доброто настроение.

4. Не е претрупано с десетки книги, сувенири, а дрехите и обувките са само толкова, колкото са Ви нужни.

Това са и най-честите „грешки“ в домовете ни и които се опитваме да отстраним временно или за по-дълго време с всеки нов ремонт и генерално почистване.

Имоти Доверие предлага над 1000 оферти – обадете ни се, за да намерим най-подходящото за Вас. Обадете ни се още сега: 02/ 421 84 01 или ни пишете: info@imotidoverie.com

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *