Изкуство върху фасадата на блок

pano

Казват, че когато живееш в къща, се грижиш за нея по-добре, отколкото, когато живееш в апартамент и грижата за блока е споделена между съседите.  Най-често в блока малцина се интересуват дали пространството пред сградата е красиво, чисто и удобно. Не е достатъчно само да можеш да влезеш във входа, без да газиш кал и треви, колкото човешки ръст, а плочките да хлопат под краката ти.

Един мъж отива много по-далече от засаждането на цветя. Той прави изкуство. Не става дума за опитите на графити творци, които се упражняват под прозорците на хората. Това най-често са грозни надписи с неразбираеми думи. Вижте този истински арт проект, при pano2това в развитие.

Миналата година, пак това време – през юни, Ви разказахме за мини вятърна мелница и замък в градинката входа на блок в кв. “Лозенец“. Тези дни ни изпратиха нови снимки. Блокът вече има ново арт пано, а замъкът и саксиите са прясно боядисани.

Арт инсталацията е направена от рециклирани еко материали – клони и треви, и е доказателство, че и в града еко темата има своите привърженици. Паното е на тема “море” и по симпатичен начин пренася морския свят и природата в градската среда на София. Ето че и столицата ни има свое морско настроение. Ако искате да го разгледате на живо – минете по ул. “Криволак”.

Чудесно е, когато някой прави изкуство за всички – за своите съседи и за минувачите. Така че мисълта за нов апартамент не свършва със закупуването му, а и с грижата за околното пространство.

Търсите ли имоти в София – в различните й квартали и в околните села, или предлагате имот за продажба, обадете ни се!

Офертите  в сайта на Имоти Доверие и нашите брокери са на Ваше разположение: 02/4928535!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *