Да пренесем лятото у дома

decoration-idea-beach

Морето Ви се струва твърде далеч, а до отпуската има още много време? Не се тревожете – ние Ви показваме как с малко усилия и средства да пренесете морската лятна атмосфера у дома си, така че да се чувствате релаксирани и приятно вкъщи.

С малки промени и подобрения на дизайна може да постигнете чудеса. Добавяйки различни морски елементи във всяко помещение, ще промените цялостната атмосфера на дома си. Дребните неща са от значение.

Заложете на светлите тонове и шарките

Белият цвят е цветът на лятото – въведете го максимално в интериора. Без да правите сериозни промени, може да разнообразите облика на помещенията – например заложете на светли завивки в спалнята, купете красиви флорални възглавнички, светли къпри, покривки. Светлите цветове и подходящите шарки повишават настроението.

pillow

Обърнете внимание на детайлите

Именно малките детайли могат да Ви накарат да се почувствате на ваканция дори когато сте у дома си. Различни морски украси и елементи, поставени във всяка стая, ще освежат дизайна на дома. Помислете си за някоя морска къща  – за какво се сещате? Светли цветове, миди навсякъде, леки материи, свещи…

bathroom-window

Миди във всеки детайл

Дори и в полилея – защо не! Няма по-морска украса от мидите. Ако нямате останали миди, събирани от предни години – купете и започвайте. Ако не сте творческа натура, предлагат се готови много интересни украси, които ще освежат жилището Ви.

chandelier

Свещи – много и навсякъде

За наистина романтична морска атмосфера се снабдете с красиви свещи и ги поставете на различни кътчета. Сами също можете лесно да си направите свещи от миди.

Candle

Погрижете се за терасата си

През лятото терасата е помещение, на което прекарваме доста време – спасява ни от жегите и сме на въздух, макар и в града. Както ще украсите дома, направете същото и с балкона си. Цветя, подходящо осветление (соларни лампи, свещи, фенери), масичка и столове ще го превърнат в истински приятно място, на което да прекарвате в пълна почивка времето си.

balcony

Нека лятото започне! Ние от Имоти Доверие винаги сме насреща със свежи идеи и най-добрите оферти за имоти. Очакваме Ви!

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *