Кога е време да закупим собствено жилище?

Първото собствено жилище е едно от най-важните събития в живота на човек – тази стъпка показва, че сме достатъчно зрели да си позволим личен апартамент и дава чувство за удовлетворение и отговорност, че притежаваме собствен дом и усилията и трудът ни дават резултат.

Усещате, че е дошло и Вашето време да се замислите за покупка на собствено жилище? Ако се припознавате в тези ситуации, за Вас е настъпил точният момент.

 • Твърде дълго живеете под наем

Както най-вероятно неведнъж сте чували да се коментира, наистина е по-добре да вложите средства в собствено жилище, вместо да плащате наем цял живот. Ако се тревожите за приходите си, от финансова гледна точка правилният момент никога няма да дойде – рискувайте и направете тази стъпка.

 • Все още делите апартамент с родителите си

Ако сте минали определена възраст и още живеете при родителите си, най-вероятно нямате нужда от убеждаване, че е време да помислите за свой собствен дом.

 • Имате сериозна връзка или Ви предстои да сключите брак

Ако сте в сериозни отношения, не чакайте твърде дълго, преди с половинката си да заживеете заедно. Хората се опознават истински, когато делят един дом и ежедневие.

 • Очаквате дете

Когато вече имаме семейство, би било чудесно да можем да притежаваме и собствен дом. Ако до този момент не сте се решавали на подобна стъпка, сега е най-правилното време да се престрашите.

 • Ако попаднете на оферта, която наистина си заслужава

Добрите предложения трябва да се използват – изскочи ли някоя наистина добра оферта, не чакайте – може би това е Вашият шанс.

 • Искате да инвестирате, макар и да нямате нужда от ново жилище

Инвестицията в имот е най-добрата възможна – ако имате финанси и изгодно предложение, не се колебайте.

 • Ако си харесате достъпен апартамент „на зелено“

Ако не Ви се налага да закупите апартамент спешно, това е перфектният вариант – цената ще е по-ниска и ще изберете точно жилището, което желаете.

 • Не харесвате сегашния си квартал

Не сте щастливи от локацията на сегашното си жилище? Значи трябва да помислите за смяна на квартала. Много е важно човек да се чувства добре и комфортно в жилищната си среда, защото там прекарваме много време.

Ако търсите да закупите апартамент, ние сме винаги насреща. Елате при нас – предлагаме най-добрите оферти!

Може да харесате още...

1 Response

 1. Obiavi24.net каза:

  Много често хората не си правят сметка теглят големи заеми без да анализират как ще живеят занапред. Много често закупуването на жилище води до влошаване на начина на живот поради ограничения финансов ресурс с които разполага семейството. Но определено живеенето на квартира също не е най-удачния начин на живот. Всеки трябва да реши плюсовете и минусите в едното и другото и да вземе решение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *