Метрото – удобно и важно за избора на Вашия нов дом

Софийското метро е първото и единствено метро в България. За първи път потегля на 28 януари 1998 г. и сякаш бързо свикнахме с удобството му.Към 20 юли 2016 г. има обща дължина 40 km с 35 метростанции. В момента се строи третият му лъч, който ще свързва Горна Баня с Ботевградско шосе.

Метрото е обявено за национален обект, което означава, че неговото строителство се финансира както от общинския, така и от националния бюджет, а също и от европейски фондове. Наличието на близка метростанция превръща всеки имот в още по-ценен и търсен.

Какви са предимствата е ясно – София ще е все по-заселен град, в който придвижването с автомобил ще е все по-бавно и трудно, паркирането и в Центъра и в периферията – все по-скъпо и невъзможно. Метрото се явява идеалното решение. Така е във всеки голям европейски град.

Скъпо и сложно, изграждането на метро линии изисква време и търпение.Днес цяла София е в затворени участъци, които скоро ще бъдат метро станции. Търпение е нужно. Междувременно цените на имотите и в тези нови локации около линията на метрото започват да се покачват.

Ако желаете да получите най-добрата комбинация цена и качество на имот в София – ние сме Вашата агенция! Обадете се още сега – Имоти Доверие 02 492 8535.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *