Как да изберем нов дом съобразно децата?

Вече знаем как да вземем информиран избор, когато се оглеждаме за ново жилище? Днес ще засегнем темата по-тясно, а именно за какво да помислим, когато избираме дом с деца.

Независимо дали децата Ви са бебета или тийнейджъри има редица неща, върху които трябва да се помисли при търсенето на нов дом. Още преди да сте предприели оглед на място, ние, от Имоти Доверие Ви съветваме да вземете предвид следните въпроси.

Местните училища с добра репутация ли са?

Когато се местите с поотраснали деца, е важно да проучите училищата в околността. Разберете кои са училищата, предназначени за съответния квартал, който сте набелязали и по това ще разберете дали си струва да продължите да търсите в тази посока.

Има ли много уличен трафик?

Улицата, където сте набелязали жилища за оглед, тиха ли е или натоварена? Ако децата Ви са малки, този въпрос е особено важен – трябва да се стремите към по-тихи места. Единственият начин да разберете до колко натоварена е улицата е минавайки оттам с колата или преценявайки приблизително по снимките на екстериора, дадени в сайта.

Има ли места за отдих в близост?

Ако за Вас е приоритет да има наблизо места за отдих като детски площадки, паркове, музеи, басейни и други, отделете време да проучите кои райони в града предлагат поне едно от тези неща.

Какви са съседите?

Последното нещо, което искате да се сблъскате при преместване с деца е лоши или дори опасни съседи. Опитайте се доколкото можете да проучите хората, които Ви заобикалят, ако вече сте набелязали жилище на конкретно място. За още повече сигурност проучете цялостно нивото на престъпност в квартала.

Изборът на нов дом не е никак лесна задача особено ако имаме деца, за които винаги искаме най-доброто от най-доброто. Ние, от Имоти Доверие сме насреща да помогнем в тази задача. Обадете ни се още днес!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *