Дом с минало

дом с миналоДори ако разчитате основно на кредит за закупуване на новия си дом – със сигурност мечтаете и за алтернатива на панелното жилище в многоапартаментния блок.

Знаете ли, че не са никак малко старите къщи у нас, които са архитектурни паметници и носят специален статут с това? Но подобна къща е истинско богатство и придобиването й е и чест и отговорност.

Ние, в Имоти Доверие, не рядко сме предлагали подобни, изключително привлекателни стари софийски къщи – къщи с история. Най-често подобни домове съхраняват и стари мебели, които с лека реставрация могат да добият много нов вид и да продължат да съхраняват уюта на миналото.

Основните предизвикателства при подобни обекти са няколко, но не са непреодолими, а ние с доверие ще сме Ваша подкрепа при преодоляването им.

Ремонтът
Не рядко подобни жилища изискват малко по-сериозен ремонт. Но това е някак нормално и приемливо.

Мебелите
В повечето случаи старите жилища се наследяват и с мебелите. Знайте, че реставрирането отнема време, а и е свързано с допълнителни разходи. Но пък ще съхраните духа на дома!

Локацията
Обикновено подобни жилища са с перфектна локация, т.е. в идеалния център. Това е свързано, обаче с казуси с паркирането. Но и този въпрос има своите решения.

Ако сте решили твърдо, че именно дом с история е това, което търсите – обадете ни се още сега!

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *