Жилище в плен на морската тема

Най-сладкото нещо са летните морски отпуски. В това няма съмнение. Но и най-хубавият филм има край. И все пак има начин не само да удължим морското настроение, но и да го пренесем за дълго в жилището. Ето 4 лесни начина за това:

1. Морски цветове и символи
Моряшката класика – райе в синьо и бяло – безпогрешно навява морски мисли. Морско синьо във всичките му нюанси във формата на покривки, възглавници, пердета, сувенири, въжета, раковини, мини, корабен рул, котва и т.н.

2. Морски кът
Обособете морски кът в хола и подредете спомени от ваканцията – снимки, буркани с миди, купички с пясък и т.н.

3. Огромни морски снимки
Сложете на видни места в жилището си – в коридора, хола, спалнята, кухнята – снимки, пана или картини на морска тема – плаж, вълни, плажни чадъри, лодки и т.н. Сложете фототапет в едната стая, която ще наречете „морската“.

4. Ратанови мебели
По възможност разместете мебелите и сложете в хола ратанови столове и маса. Сменяйки декора на стаята, веднага ще се почувствате като на почивка.

Морските спомени са релаксиращи и вдъхновяващи и затова заслужават да ги сложим на централно място у дома. А кой не иска да живее така, сякаш вечно се намира в морска ваканция!

Ако искате да обсъдим въпроси от различен характер, свързани с имоти, обадете ни се. Имоти Доверие разполага с над 1000 оферти за всеки вкус, стил и нужди. Ние сме на линия: 02- 421-84-01 и на: 0886/929664 – Мобилтел, 0896/621468 – Глобул, 0879/542266 – Виваком или ни пишете: info@imotidoverie.com.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *