Как се живее в апартамент от 23 кв.м

toys1

Всеки се простира според чергата си, не само колко голяма може да си позволи и от каква точно има нужда точно сега. Хубаво нещо са поговорките – верни са, защото са проверени. А как се живее на черга, голяма 23 кв. м? Възможните отговори са няколко като може и да се комбинират помежду си.
– тясно
– много тясно
– уютно
– дисциплинирано
– нормално
– горе-долу
– щастливо.

А сега по същество. В момента в базата на Имоти Доверие наистина има такъв апартамент – 23 квадрата, с една стая и обособен кухненски бокс, с баня и тоалетна. Голямото му, огромното му предимство е, че е на една крачка от пешеходната зона на Витоша и съответно имате бърз достъп до метро и автобусна спирка.

Оттам нататък зависи какви са Вашите приоритети в настоящия етап от живота ви. Важният жокер към малкото жилищно пространство е да направите преустройство/обзавеждане на апартамента с архитект – той ще проектира мястото така, че да използвате рационално всеки квадратен сантиметър, ще ви посъветва какви мебели да вземете, как да ги разположите, как с помощта на цветове и форми оптически да разширите дома си, така че да се чувствате максимално комфортно дори и при минималните му размери.

Повече за офертата вижте тук.

Ако се интересувате от други имоти в София в различни квартали и с различна квадратура, обадете ни се! Брокерите на Имоти Доверие ще ви предложат най-добрия съвет и най-подходящите за вас оферти. Очакваме ви на тел.: 02/4928535.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *