Как колебаещият се купувач да избере правилния имот

za-protiv1

Има хора, които вземат решения лесно – независимо дали се отнася за нова работа, автомобил или апартамент. В характера им е да са решителни и целенасочени. Има други, които се колебаят, защото се страхуват да не сгрешат. Тук идва на помощ опитния брокер, който буквално трябва да им начертае на лист таблица с „плюсове“ и „минуси“ на 3 от имотите, на които купувачът се е спрял. Не забравяйте да „претеглите не везната“ и блокове от по-старо строителство. Един и същ апартамент  може да бъде различно анализиран и описан в двете графи в зависимост от приоритетите и изискванията на бъдещия собственик.

Така че не бързайте – направете достатъчно огледи в квартала, който сте избрали. Не подценявайте и съседните на него райони. С помощта на таблицата ще се учудите колко по-лесно ще изберете идеалния апартамент или такъв, който е най-близо до представите Ви за него.

Ако планирате покупка на нов дом, Имоти Доверие ще Ви помогне да се ориентиране в джунглата на недвижимите имоти в София и околните й села. Обадете ни се: 02/4928535 !

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *