Балкон като една човешка длан

balkonНе е важно балконът да е голям, а сърцето. Иначе казано, кой не обича апартамент с балкон! Да сложим маса за двама или за четирима, в краен случай пейка с падаща масичка. Още в по-краен случай – хамак с една саксия с палма. Лежим със затворени очи и си представяме, че сме на почивка, нищо че отдолу не се чува плясък на вълни, а бучат коли и камиони.

Така е в столицата, градът си е град и ако искаме централен адрес, получаваме го с всички екстри към него: шум, навалица по улиците и съседи, гледащи в нашите прозорци. Свиква се, особено, ако си създадем нашите малки оазис кътчета: пред блока, на балкона или вътре  с подходящо обзавеждане и декорация.

Животът е хубав, когато жилището ни е по мярка, дори балкончето да е колкото една човешка длан или изобщо да липсва, прибавено към стаята след голям ремонт. И това в никакъв случай няма да ни разколебае по пътя към желания имот. Търсенето на жилище по правило започва с дълъг списък с желания и завършва с компромиси. Успехът е да сведем компромисите до минимум.

Брокерите на Имоти Доверие ще Ви ориентират в морето от оферти по квартали, брой на стаите, квадратура и вид строителство. Вижте офертите в сайта ни и ни пишете, ние ще Ви посрещнем за разговор в нашия офис в кв. „Младост“ 1.

Снимка на Имоти Доверие

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *