Къде да складираме мебелите при преместване – има решение

При ремонт или смяна на жилището се нуждаем от място, където да складираме мебелите и вещите, за да не пречат, докато приключим ремонта или намерим нов апартамент.

Най-честото решение, до което сме свикнали да прибягваме в тези случаи, е да изнесем мебелите и кашоните на балкона или да помолим приятел да ни услужи с гараж/мазе/таван, ако разполага с такова помещение.

Това обаче не винаги е толкова лесно – балконът не може да побере особено много вещи, а мазетата и гаражите най-често вече са запълнени до козирката.

Не се тревожете – не е нужно да изхвърляте любими мебели само защото няма къде да ги съхранявате.

Проблемът се решава лесно, бързо и удобно с наемането на складова клетка. Вече и в България има такава услуга. Намирате фирма, сключвате договор за обем на складовото помещение, цена и срок на ползване. След изтичане на срока, има гратисен период, а след него, ако не освободите наетия склад, компанията има право да обяви вещите ви за разпродажба.

Изборът от складови помещения е доста богат – може да изберете най-добрия за Вас район, така че да Ви е удобен, както и квадратурата, която ще побере мебелите и вещите Ви.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *