Как да освежим дома си без грандиозни промени

Колкото и добре да е обзаведен дома ни, понякога имаме нужда от освежаване или преориентиране на мебелите. Все пак доста голяма част от времето си прекарваме вкъщи и интериорът би доскучал, ако не се внасят дори минимални промени в него.
Ето няколко лесни трика как бихме могли да освежим дома си по възможно най-практичния начин.

Промени в подредбата
Ако разместим или разчистим мебелите или част от вещите си, пространството удома ще се освежи без да заменяме на притежанията си. Понякога това преорентиране е свързано с освобождаването на повече място и по този начин ние сами ориентираме пространството около себе си. Не е нужно да изхвърляме, можем просто да преместим ненужните неща в друга стая, която по-рядко използваме.

Добавете живот!
Друг трик е да добавим растения. Не е нужно да са големи – малка саксия с цветя или дори ваза, а защо не кактусче, което ще придаде стил, без да изисква капризни грижи.

Растения в дома

Пердета за уют
Смяната на пердетата може да се окаже огромна промяна, без особени усилия. Ако харесвате моделът и материята, можете да ги смените със същите, но в друг цвят. А сте свободни да ги замените с изцяло различни. Ще се изненадате колко може да се промени изгледа да една стая само чрез замяна на едни пердета с други…

Нека бъде светлина!
Лампичките вече не са само коледна декорация – най-обикновени бели лампички са способни са принесят фееричност на пространството и да го направят по-уютно и красиво.

Вдъхновихме ли Ви? Насреща сме за всякакви препоръки и съвети относно Вашето жилище. Свържете се с нас!

Вижте още: Есента – идеалният сезон за освежаване

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *