Оригинални идеи за дизайн на домашна библиотека

В предишни публикации Ви разказахме за интересни книги, които можете да прочетете за разтоварване през свободното време. За целта Ви трябва уютен кът за четене, какъвто можете да си създадете дори в малко жилище. Днес пък ще Ви покажем няколко красиви и умни идеи за дизайн на библиотека.

Стъпка по стъпка нагоре към успеха

Източник: aubriebloghome.soees.ru в Pinterest

Кой каза, че стълбите у дома заемат твърде много излишно пространство? 🙂 Ние казваме, че с малко въображение и повече самоинициатива можете да запълните пространството по много оригинален и ефектен начин – с книги.

Дървото на познанието

Източник: Adeline Martin в Pinterest

За любителите на символизма връзката между природата и неизчерпаемото познание може да се бъде изобразена чрез тази красива и нестандартна инсталация.

За привържениците на реда


Източник: POPSUGAR в Pinterest

За онези от Вас, които са щастливи само когато има ред и в най-дребния детайл у дома, Ви представяме тази искряща библиотека, подредена по цветове. Естетиката в тази гледка би уловила и направила страхотно впечатление на всеки Ваш гост.

Да вземем максимума от малкото пространство

Източник: House Beautiful в Pinterest

Много книги, а малко пространство? Няма проблем – ето и една креативна идея как всичките Ви книги да са винаги на ръка разстояние без да заемат излишно пространство.

Не забравяйте, че ако имате прочетени книги, читалището или библиотеката в близост до Вас много ще оценят, ако направите дарение. А ние, от Имоти Доверие, сме винаги на линия да Ви помогнем в избора на Вашия нов дом. Обадете ни се още днес!

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *