3 признака, че сте готови да се преместите в нов дом

Няколко пъти през живота Ви ще Ви се случи да се преместите в ново жилище. Причините може да са всякакви – пространство, търсене на по-добри условия или просто промяна, която да се отрази положително на всички у дома. Как да разберете дали не е време да се ориентирате към търсене на по-добро жилище? Ето как.

1. Повече обитатели – по-малко пространство

Огледайте се. По-малко ли Ви се струва жилището отколкото преди време? Може би за това време се е появил нов член на семейството? Или застаряващ член на семейството се нужда е от Вашата пряка грижа. Искате да има допълнителна стая за гости? Или просто не можете вече да се обърнете без да съборите нещо. Каквато и да е причината за новопоявилата се клаустрофобия, отговорът е един – време е за ново жилище, което да отговаря на новите Ви нужди.

2. Готови сте за нещо по-добро

Искате да заживеете в по-хубав, чист и приятен квартал. Искате да сте по-близо до работното място, така че да не губите много време в пътуване в двете посоки всеки ден. Ами ако търсите по-добро училище за децата, до което те също да имат лесен достъп? Искате в новото жилище да има повече удобства – централно отопление, модерно оборудване, кухня с повече приспособления. Разбира се, винаги можете да направите ремонт и в сегашното жилище, но има голяма вероятност да Ви отнеме повече време и пари, отколото очаквате, а няма гаранция, че резултатът ще Ви задоволи.

3. Безопасността на сегашното жилище е под въпрос

Имате съседи, които Ви притесняват по какъвто и да е начин – шумни са, съмнителни са, груби или невъзпитани. Или като цяло кварталът, в който сега живеете не Ви се струва като най-подходящото място, където да отгледате децата си. Един дом не може да бъде никога наречен „дом“, ако не можете да се почувствате в безопасност във и около него. Затова запретнете ръкави и започнете да търсите.

Наша суперсила в Имоти Доверие е да намерим мечтания за Вас дом, улеснявайки максимално процеса за Вас. Обадете ни се още днес!

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *