В края на деня – как една сграда се превръща в дом

В края на деня – чака ли те някой у дома? Има ли кой да те попита как е минал деня? Ухае ли на топло, вкусно ястие или може би пък на любимите цветя? Чува ли се звънък детски смях или радостен кучешки лай? Ако в края на деня имаш поне едно от тези неща, значи, че си у дома. Означава, че си точно там, където трябва да бъдеш, където други се нуждаят от теб. Именно заради самия теб.

Какво в крайна сметка превръща сградата в уютен дом? Не скъпите мебели и техника са лукса към, който трябва да се стремим, а хора, на които държим и с които се чувстваме напълно себе си, удовлетворени и спокойни. Всеки се нуждае от любов и добри хора покрай себе си, колкото и задължаващо може да стане това понякога. С любовта идва и отговорността на всеки един. Отговорност, която е поел към останалите и задължението да не ги подвежда. Когато всеки от любимите ни хора поеме тази своя отговорност, сплотеността неизменно ще донесе повече удовлетворение за всички. Давай, за да получаваш. Обичай искрено и очаквай същото в замяна.

Ние, от Имоти Доверие, вярваме, че всяко място може да се превърне в уютен дом, изпълнен с щастие и любов стига да го споделяме с онези, които истински обичаме и те обичат нас. Честит Свети Валентин от целия ни екип!

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *