3 типа хазаи, с които поне веднъж сте се сблъсквали!

Опитът ни е доказал не е един случай на сблъскване с основните „типажи хазаи“. Определено справянето с всеки един от тях е предизвикателство при наемане на ново жилище. Но ние сме твърдо решени да Ви подготвим и за това приключение! Нека Ви запознаем с 3-те типа хазаи, с които почти всеки от нас се е срещал!

„Супер хазаин!“
Той винаги е в пълна готовност да помогне и на драго сърце поема разходите за почти всяко нещо в принадлежащия му имот. Смяна на бойлер, пребоядисване на спалнята, та дори нов матрак. Забележете, при това за изцяло негова сметка. А ако решите да правите събиране в имота, то той на драго сърце ще се включи с някое друго питие. Не повишава тон и е винаги разбран. Този тип хазаин са редки и ако попаднете на такъв, съветът ни е просто да бъдете редовни с плащането на наема. Любимата му реплика е: „Да бе, да бе, не съм те забравил – правим го утре. Аз поемам!“

3 типа хазяини, с които поне веднъж сте се сблъсквали! 1

„Г-н Това мое ли е?“
Второто име на този тип е „Г-н Аз не съм хазаин!“ Страшен персонаж. Най-често, той разбира от Вас, че тоалетната се намира в дясно от спалнята. Дори не знае, че в жилището има и тераса (обикновено остава приятно изненадан когато разбере). Въобще, апартаментът просто е нещо незначително като имот. Любимата му реплика е: „Купувайте каквото Ви трябва, само не ме занимавайте!“

3 типа хазяини, с които поне веднъж сте се сблъсквали! 2

„Хазаин съквартирант“
Ето, че стигаме и до един от най-досадния тип хазаини. Те са възпети в една българска песен от близкото минало. Да, едва ли ще се качват с каничка кафе, но бъдете сигурни, че ще се качват. Ще дойдат, когато сте с компания само, за да се убеди, че не сте счупили нещо и не е кално в коридора. Ще дойде като потрябва нещо, но няма да предупреди, за да ви хване в крачка. Любимата реплика на този тип е: „А, спокойно, аз имам ключове, ще вляза и ще се оправя! Ти се прибирай, когато искаш!“ . Понякога ще имате чувството, че живеете заедно. Но не се притеснявайте! Поне ще Ви е винаги чисто и подредено.

Имоти Доверие е винаги насреща да Ви гарантира спокоен и уютен живот във Вашия мечтан имот! Свържете се с нас, а ние ще Ви предоставим спокойствието от добронамерените хазаи.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *