Идеи за красив интериор от Instagram

Помните ли социалната мрежа Pinterest, за която Ви разказахме тук? Днес ще почерпим още вдъхновение за домашен интериор от красиви снимки – този път от друга социална мрежа – Instagram. Подобно на Pinterest, в Instagram също доминира визуалното съдържание.

За целта трябва да се регистрирате безплатно и да последвате профилите на някои от най-известните потребители, които качват изображения на красиво и стилно обзаведени помещения. Обикновено това са професионални интериорни дизайнери. Предлагаме Ви и списък на някои от най-следваните такива.

Сара Самюел – @sarahshermansamuel

За любителите на по-изчистените, бели и кремави нюанси, последвайте @sarahshermansamuel. Нейният стил е минималистичен и елегантен, често съчетаван с топли дървесни тонове.

Студио Макги – @studiomcgee

Тази семейна двойка има почти милион последователи във Instagram. Те залагат на симетрията, модерната мебелировка. Най-често появяващите се цветове в техните интериорни идеи са бяло, черно, морско синьо и кафяво. Ако търсите идеи за промени в кухненския дизайн, това е най-добрият извор на идеи.

Дабито – @dabito

Ако сте фенове на по-искрящите, живи цветове, последвайте този интериорен дизайнер. Сред снимките му ще намерите вдъхновение за уютни и топли кътове, елементи, вдъхновени както от природата, така и от различни култури.

Джесика Хелгерсон – @jhinteriordesign

Ако устойчивостта и зелените сгради са теми, които Ви вълнуват, прегледайте този профил. С нейните 25 години опит в професията и силно практически подход към работата, Джесика Хелгерсон успешно интегрира идеята за красотата на природата и зеления живот у дома.

Търсене по хаштагове

Освен да последвате профили, друг начин за търсене в Instagram e по хаштагове. Предлагаме Ви списък на няколко от най-широко използваните хаштагове за интериорен дизайн: #home #homedecor #interiors #modernhome #housegoals #homerenovation

Вдъхновението от Вас, помощ за избор на мечтания дом – от нас! 🙂 Доверете се на професионалистите с дългогодишен опит в бранша. Обадете ни се още днес!

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *