Подарък за дома за 15-ти септември

Ето, че първият учебен ден е съвсем близо! А с наближаването му идва и въпросът какво да подарим на класния ръководител. Букетите от цветя отдавна не са най-добрият начин да уважим учителите – цветята увяхват бързо, учителите обикновено нямат къде да ги държат, лесно могат да забравят кое дете кое цвете им е подарило и трудно могат да ги занесат до вкъщи. Ако искате наистина да зарадвате класния ръководител на детето ви и да покажете лично отношение, в следващите редове ще откриете няколко интересни алтернативи на традиционния букет цветя.

Ваза или саксия

Тъй като несъмнено учителят ще получи поне едно цвете, то бихте могли да заложите на красива ваза! Вазите са идеални интериорни детайли, които внасят разнообразие в дома. Тази година силно се залага на аксесоари за дома от цветно стъкло и то във всякакви закачливи форми, които със сигурност ще направят впечатление. Ако изберете да подарите саксия, то заложете на геометричните форми и на естествените материали.

Подарък за дома за 15-ти септември 1
Източник: pexels.com

Комплект чаши за кафе или чай

Първият учебен ден със сигурност е един от емблематичните за есента дни, а колкото по-студено става, толкова по-привлекателен е и ароматът на току-що сварено кафе или горещ чай. Заради това красив комплект чаши за чай или кафе би бил страхотен подарък за учител! Домакинската посуда не прави изключение от тенденцията за шарено и стъклено. Тази година модерни са чашите от цветно стъкло, както и тези от класически порцелан, но в комбинация с модерните за есен 2023 цветове и форми – тъмнозелено, комбинацията от червено и синьо, цвят горчица, геометрични мотиви и т.н.

Подарък за дома за 15-ти септември 2
Източник: freepik.com

Дъска за рязане от епоксидна смола

Дъската за рязане от епоксидна смола е чудесен подарък, когато искате да покажете лично отношение, тъй като може да се персонализира. Този вид дъски за рязане се правят ръчно и бихте могли да изберете всички детайли по нея – от вида дървен материал, през цвета на самата смола (дали да бъде прозрачна или цветна), до това какви елементи да има в нея. Именно защото 15 септември е свързван с подаряването на цветя, бихте могли да изберете дизайн с хербаризирани цветя например.

Подарък за дома за 15-ти септември 3
Източник: handmasters.bg

Красива рамка за снимка

Изчистената позлатена рамка за снимка е изискан подарък. Тази година са модерни и по-масивните рамки в един цвят, най-често в черно или бяло, защото акцентът е върху самата снимка, не толкова върху дизайна на самата рамка. Черните рамки имат елегантен, официален вид, докато белите имат малко по-бохемски вид.

Подарък за дома за 15-ти септември 4
Източник: pexels.com

Има много начини, по които бихме могли да заменим традиционния букет с по-неконвенционален подарък за учителя, който да демонстрира лично отношение и да бъде доста по-траен и практичен. Изберете ли подарък за дома, то със сигурност няма да сбъркате! В блога ни можете да прочетете още интересни идеи за подаръци за дома, а ако имате нужда от консултация – екипът ни е винаги насреща!

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *