Идеи за украса на градината пред входа през октомври

Идеи за украса на градината пред входа през октомври - 1
Източник: www.freepik.com
  1. Тикви и декоративни елементи: Тикви и естествени декорации са идеални за есенната украса. Изберете разнообразни форми и цветове и ги поставете на стълбите, в кошници или директно на земята.
  2. Снопове със сушени цветя: Наберете и оформете снопове от сушени цветя като лавандула, хризантеми, ружи и други. Поставете ги в кошници около входа за радост на минувачите.
  3. Палета с декоративни билки и слама: Направете малка палета с декоративни билки и слама, върху които да поставите тикви, снопове със сушени цветя и други декоративни елементи.
  4. Есенни цветя и растения: Засадете хризантеми, декоративни къпини и други есенни цветя и растения в саксии или цветни градински кошници.
  5. Декоративни чадъри: Ако имате малка площадка пред входа, можете да използвате декоративни чадъри с есенни мотиви или цветове, за да създадете уютна обстановка.
  6. Есенни венци: Направете венци от есенни листа, тикви, шишарки и клони, които да поставите на вратата за украса и добро настроение на всички във входа.
  7. Малка дървена или метална кошница: Напълнете малка кошница със сушени листа, шишарки, тикви и други есенни елементи и я поставете на входната врата.
Идеи за украса на градината пред входа през октомври - 2
Източник: www.freepik.com

Помислете за цветовата палитра, която желаете да изразите, и изберете декорации, които се хармонизират с нея. Независимо за какви декорации се решите, целта е да създадете топла и поканяваща атмосфера, която да привлече вниманието на всички, които минават през вашия вход.

Ако се притестявате, че част от съседите няма да оценят това, което сте направили – оставете им любезна бележка с молба да пазят красив и чист входа, който е на всички ви.

Ако този съвет е полезен за Вас – пишете ни или ни оставете коментар във Фейсбук страницата ни. А за новото Ви жилище сме готови да помогнем още сега – звъннете ни, не се колебайте!

Още сходни теми можете да откриете тук:
7 идеи – Какво можем да подобрим в апартамента есента
5 начина да подготвите дома си за есента

Ако имате нужда от съвет за закупуване или продаване на дом, екипът на Имоти Доверие е винаги насреща за Вас! Свържете се с нас още сега! 

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *