Смартфон приложения, които всеки новодомец би трябвало да има

Смартфон приложенията са създадени, за да улесняват живота ни като цяло, а частта от него, която прекарваме в дома ни е голяма. Като новодомци, ще сте доста заети с преместване, организиране и подреждане на мебели и др. Опитайте да използвате някое от посочените приложения, за да си помогнете в процеса на пренасяне и да съумеете да водите домакинството си на високо ниво.

Приложения за преместване

Това приложение Ви позволява да направите снимка на съдържанието на всеки кашон и го свързва със стая в новия Ви дом. Това ще Ви позволи лесно да намерите и прегледате всеки предмет, който ще търсите след пренасянето. Приложението работи еднакво добре за намиране на предмети в склад, в добре опаковани кашони, дори в гаража.

Това приложение използва снимки, за да запази мерките на помещенията в дома Ви. Просто направете снимка и след това запишете необходимите Ви размери направо върху нея. Използвайте размерите, за да прецените дали дадено обзавеждане ще се събере в предназначеното му място или просто, за да изчислите площта на жилището си.

Приложения за домашна поддръжка и ремонти

Home Maintenance by POJO Software поставя всички планувани домашни поддръжки в списък и Ви изпраща напомняния, когато трябва да бъдaт направени. Също така можете да следите данни за стойността и датата на поръчки и ремонти. Можете да проследявате тези неща и за евентуален втори дом или за жилище, което давате под наем.

DIY Toolbox by Daydreemin Ви помага да управлявате всеки голям или по-малък проект за преустройство на дома Ви. В допълнение можете да изчислявате стойността на материалите, да създавате списък с нужни материали, да записвате и преобразувате мерки, дори да изчислите средното количество боя, подови настилки, бетон или чакъл, които ще са Ви необходими.

Приложения за декорация

Color Change by Indivigital е чудесна възможност да изпробвате различни цветови варианти без да създавате бъркотия. Това приложение Ви позволява да видите как ще изглежда Вашата стена, стая или която и да е повърхност в различни цветове, като просто направите снимка на желаното място.
Опитайте да комбинирате Color Change с Color Capture на Benjamin Moore, което приложение ще Ви позволи да използвате оттенък от всяка една снимка за намиране на подходящ цвят.

Използвайте това приложение, за да преглеждате най-голямата база данни в Интернет с интериорни снимки и да отбелязвате любимите си проекти, които са Ви вдъхновили. Организирайте и съхранявайте снимки от любимите си места и идеи за дизайн, за да можете да ги достъпвате по-лесно. А защо не намерите и дизайнер, който би могъл да превърне мечтите Ви в реалност?

И ако все още се чудите дали да свалите приложение за своя смартфон, но в същото време не сте си избрали и новия дом, ние от Имоти Доверие можем да Ви помогнем. Просто ни се обадете на 02/4218401 или ни пишете на info@imotidoverie.com, за да подпомогнем избора на новото Ви жилище, в което ще се развихрите с новото Ви приложение 🙂

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *