Предложение за изложение – специално за производителите на гроздов еликсир

Ако Вие сте собственик или представител на българска винарска изба, то това предложение е точно за Вас. Предлагаме Ви безплатно участие в престижното изложение за недвижими имоти Second Home International, което ще се проведе от 22. до 24.02.2013 год. в град Гент, Белгия. Темата на изложението е „Покупка на втори дом в чужбина”.

Пишем тези редове в помощ на наши партньори, които са единствените участници от България и то със самостоятелен щанд на изложението. Те ще представят няколко луксозни комплекса, като Thracian Cliffs Golf & SPA, Pirin Golf, Sozopolis, Bulgarian Rose Gardens.

Нашите партньори желаят да представят също български производител на вино, което представяне да включва дегустация директно на щанда. Предлагаме това да бъде Вашата винарска изба и да има Ваш представител, който да представя Вашите вина 🙂 Целта е ясна – да бъде атрактивно за посетителите на изложението, като по този начин се създаде емоционална привързаност към България. А защо да не увеличите и продажбите си, нали така?!

Единствените разходи за Вас биха били самите продукти, разходите за доставка до изложението, билетът и нощувките на Вашия представител.

Ако сме Ви заинтригували, то можете да се свържете с нас още сега! Моля, отправяйте запитванията си чрез познатите Ви имейл и телефони!

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *