Мъжки и женски разногласия при избор на апартамент

zdomПонякога изборът на апартамент се превръща с сблъсък на мъжки и женски приоритети, в битка на характери и вкусове. Всеки иска дом в тон с начина му на живот, дом  който отговаря на нуждите му. Но, семейството е сбор от единици с толкова различни  предпочитания. Интроверти, екстроверти, домошари, общителни, музиканти, кулинари, спортисти, букинисти и т.н. Към мъжа и жената прибавете едно, две или повече деца. Понякога и домашен любимец. Уравнението за избор на апартамент става сложно, което не означава, че няма решение.

Той: Ще ходя на работа всеки ден, затова искам апартаментът да е близо до офиса. А ти ще си стоиш вкъщи с детето. Предпочитам да има голям хол, където да се събираме с приятелите да гледаме мач. Ще се радвам да има просторно мазе или таван, което да направя работилница.

Тя: Ще се разхождаме с детето всеки ден в парка, затова предпочитам домът ни да е близо до парка. Искам просторна и удобна кухня, защото готвя по три пъти на ден. Харесвам източно изложение и по-горен етаж заради колекцията ми от цветя. Голямата тераса ми е нужда, за да си почивам на открито.

Брокерът на недвижими имоти е като посредник и обединител. Въпрос на опитност и професионализъм е да изслуша споровете и дискусиите и да предложи най-добрите оферти. В неговите магически ръце е начинът да задоволи две противоположни мечти.

Някои казват: „Щастлива жена – щастлива къща.“ Друг път – мъжът печели. Много често двамата успяват да обединят изискванията си. А ние от Имоти Доверие сме тук за да обсъдим Вашите мечти за идеалния имот. Обадете ни се: 02/ 421 8401 и на: 0886/929664 – Мобилтел, 0896/621468 – Глобул, 0879/542266 – Виваком.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *