Стая за ученик – ремонт в 5 стъпки

deskВъпросът за ремонт на стаята за ученика идва всяка година по едно и също време – малко преди първия учебен ден. Независимо дали сте  правили скоро ремонт на жилището, детската стая се нуждае периодично от внимание, защото ученикът расте, а с това се променят и нуждите му. Ето 5 стъпки, с които лесно може да адаптирате помещението на Вашето дете/деца за спане, учене и свободно време.

1. По-голямо бюро. Ако сте използвали готово обзавеждане за детска стая, леглата, бюрата, столовете, гардеробите и шкафовете са умалени, а не с размерите на мебели за възрастни. Време е да ги смените с по-големи.

2. Повече място за книги и учебници. С всеки изминал клас нуждата от допълнителни етажерки и/или шкафове нараства. Помислете за оптимално използване на стените.

3. Мини кът за гости. С няколко табуретки и мини маса ще решите проблема с гостите на детето Ви. Можете да използвате сгъваема маса и табуретки. Ако стаята не е голяма, не  слагайте обемните пуф фотьойли, въпреки, че децата ги обожават.

4. Сгъваемо легло. Съвременният дизайн предлага удобни и леки конструкции на сгъваеми мебели или мебели 2 в 1. Това може да бъде основното легло в стаята или да го използвате за допълнително легло за гости.

5. Край с бебешкия дизайн! Дали не е време да смените пердетата с анимационни герои, килимът със Спайдърмен и да пребоядисате бонбонно розово-сините стени? Дизайнерите съветват да обсаждате детската стая с цветове и мебели като за възрастни, но с една идея по-жизнерадостно настроение. Допълнителната весела закачка може да дойде от аксесоарите – които лесно се сменят и не струват скъпо.

Грижата за жилището никога не спира – периодично се налагат ремонти или изниква неотложната нужда от смяна на стария дом с нов. Имоти Доверие предлага над 1000 атрактивни оферти. Обадете ни се, за да ги обсъдим. Очакваме Ви на тел. 02- 421-84-01 и на: 0886/929664 – Мобилтел, 0896/621468 – Глобул, 0879/542266 – Виваком или ни пишете на info@imotidoverie.com.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *