Иновациите – бъдещето на пазара на имоти

В основата на покупка / продажба на имот е живата връзка между хората. Но картината се променя от все по-налагащите се нови технологии и нарастващия брой хора, които ги прилагат във все повече сфери от живота си. Днес ние, от Имоти Доверие, Ви подготвихме иновациите, които в световен мащаб тепърва ще променят начина, по който търсим и предлагаме имоти.

Виртуална реалност

Координирането и изпълнението на оглед на жилище ще бъде в пъти по-лесно. Това ще спести доста време и за двете страни. Тук влизат технологии като 360-градусова обиколка, дрон видеография, 3D виртуална разходка. Те ще позволяват на клиента да обиколи и прецени няколко различни обекта от комфорта на собствения си дом.

Изкуствен интелект

Той може да се приложи за по-бързо откриване на перфектния дом на базата на въведени от клиента предпочитания. Изкуственият интелект може и да се занимава с анализа и оценка на цялата документация около покупко-продажбата – това спестява време на агента, в което може да предостави по-качествено обслужване.

Ключови думи за оптимизиране на търсенето (SEO)

SEO (оптимизиране на търсачки) е технология, която използва специфични ключови думи, за да позиционира уебсайт и друг вид съдържание по-нагоре в резултати от търсенето. И тъй като хората обикновено влизат първо в сайтовете, които се намират като първи резултати, е важно да бъдат добавени ключови думи. SEO позволява на агенциите за недвижими имоти да достигнат до клиенти, които иначе биха ги открили по-трудно. Например, когато един клиент търси ново жилище, по-рядко ще знае точно наименование на фирма, а първата фраза, която ще потърси в интернет е например „покупка на жилище“.

Това бяха само част от иновациите, които в бъдеще ще навлизат все повече на пазара на недвижими имоти. В бъдеще процесът по намирането на мечтаното жилище ще става все по-лесен и автоматизиран.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *